söndag 7 augusti 2011

Jag hatar söndagar.

Det är lite oklart varför men de är lite deprimerande på något vis.
Inatt har det regnat..mycket..skitmycket.
Så himla spännande när man går ut på trädäcket o inser att man glömt plocka in hälften som tex gårdagens tidning, Juni´s filt, mjukisdjur mm.


Idag blir det en lugn dag.5 kommentarer:

Caja: sa...

Sitter här i min flanellpyjamas och funderar på att dra mig tillbaka in i min håla igen (sängen) detta förbenade regn....äsh, jag tror att jag ska ta en dusch, spela lite spel med sonen och låtsas att det regnar...*fniss*

allt gott/caja

Caroline sa...

Det värsta med söndag är att det är måndag dagen efter:P

Jag är iaf nöjd med regnet för här har varit spraktorrt. Kantarellerna kommer att fara ur jorden som katapulter. Sen ska jag gå vilse, bli svettig och insektsbiten. När väl svampen är rensad blir den stuvning till en omelett. Gott som tusan, men jag brukar snabbt hamna i det lilla rummet där jag läser tidningar.

Regnet idag gör det omöjligt att jobba i trädgården som gud glömde.
Ja, jag är nog riktigt jävla nöjd, hehe!

Kram från "din" Caroline

Vita Hemligheter! sa...

Här har också regnat massor, så alla blommor har ej klarat sig, trist.
Önskar dig en bra söndag!
Kram Emma

Farmor Agge sa...

Ja här har det oxå regnat i massor..Fast jag kan tycka det är rätt skönt med regnet.Man kan kolla film,läsa bok,umgås med nära och kära... Och sist men inte minst det viktigaste...FIIIIIKA...jajamen här bakades en kaga till kaffet idag.:) Ha en skön kväll!!!Kramiz...:)

Vita Falkens Lantliv sa...

Ja inte blir man ju precis uppåt när vädret är piss:( Som tur är har jag inte glömt något ute men däremot blommorna ser ut som kom och hjälp mig att dö!

Kram Susanne