tisdag 30 augusti 2011

Hemnet!


Är det fler än jag som knarkar Hemnet?
(förutom blivande maken som så gott som bor på den sidan)

Vi kan sitta o drömma oss bort i timtal...o utropa "Shit, kom o kolla" "har du sett det där huset på fågelvägen 12 i Karlstad?!" "Asså nääeee, vi måste flytta!"


Vi har dröm om att flytta långt härifrån, det vore så sjukt najs.

2 kommentarer:

Lev Vackert sa...

Hej! vi håller på och planerar för att hålla en STOR julmarknad i HELA Lev Vackert huset. Utav den anledningen så söker vi nu efter duktiga hantverkare som vill stå med bord under marknaden som alltså kommer att hållas hela och samtliga adventshelger. Du kan boka dig en eller flera dagar.
Men för att ha bord hos oss så har vi endel krav för att det ska bli så bra som möjligt för dig som hantverkare och för våra besökare. Det är så att vi söker hantverkare som passar stillen i vår butik. Det går också jätte bra att stå med hembakat, saftat, syltat och liknande.
Är du intresserad så maila vitromantik@gmail.com och beskriv/ samt skicka gärna med en bild av vad det är du gör. Vi återkommer så fort vi kan med svar till alla!
Vi vill också slänga in en hint om att det för såväl hantverkare som besökare finns både vandrarhem och stor camping med stugor bara 100 meter i från vår butik. KRAM

Caroline sa...

I love Hemnet, men bara inom kommungränsen:P