torsdag 24 februari 2011

Snart äldre..
På Lördag fyller jag år.
HUR kan jag fylla 38 år..redan?
Om 2 år fyller jag 40, inget ont om det men hur snabbt kan det gå egentligen?

Den enda fördelen är att vi ska till Thailand när jag fyller 40 eftersom blivande maken fyller 35 i samma veva...har man lovat barnen så har man.


Nu kaffe o sen duschen.
Ska träffa min brukare en stund idag..

Vad ska ni göra?

9 kommentarer:

Madonnaliljan21 sa...

Hej!

38 år är väl ingenting;) Jag vet inte hur du känner, men själv skulle jag aldrig vilja vara 20 igen... Härligt med Thailand, du får hoppas att de här två åren går fort;))

Hoppas du får en fin dag!
Kram Jenny

Caja: sa...

38....det blir min kära make också...själv blir jag 45...och det närmar sig nästa nolla! Men vad gött att fira 40 i varmt land, det gör ni rätt i!!

Kram/caja

Tulpaner & lantliv sa...

Det måste verkligen vara nån som mixtrar med den där j-a almanackan... Ja förstod att det var så, för jag fyller liksom helt plötsligt 40 !!!! i år, men hallå .... Kan det väl inte va ?!

Hade oxå lovat utlandet, men så gicka jag å spontanshoppade ett ... HUS !! istället, så nu får dom bjuda mami istället tyckte jag, hah !

Här blir det korvgrillning i solen om kylan släpper, men nu e det i af lite under -20 :)))

Kram Jessica

Susann sa...

ååå grattis i förskott :)
Hoppas att det var ok att jag kikar in och önskar en fin dag :)

BBQ VILLAGE sa...

Oj vad härligt med en Thailandsresa att se fram emot och Grattis i förskott. Hos oss har vi också kalas på lördag för sonen som fyller "myndig" så idag blir det storhandling till de 30 pers som dyker upp på lördag ;)

Kram F

Annelie sa...

Hääärligt!!!Jag tycker att 50 är absolut den bästa åldern,då är man friii..:)) Jag såg att både du och Caja har en varsin ungtupp,som jag då...:)) Jag har precis varit ute och åkt spark med lillvovven och nu sitter jag med en go drink..Kom hit så bjuder jag..:)) KRAAAAM!!!

Annbritt Schmützer sa...

Jag är 53 om nån månad..Har en sambo på 46 så det är helt OK..Känner mig mycket yngre än honom ibland..

38 är väl ingen ålder på en ...häst*L*

Angels & Roses sa...

Grattis i förskott. 38 är ingenting, själv har jag gått över 40 strecket men känner mig inte så gammal hihi. Kram hoppas du får en fin födelsedag

Caroline sa...

Jag blev 40 för ett par månader sen. Gick rätt smärtfritt faktiskt;)