fredag 7 januari 2011

O där dog en till..


sakta men säkert har 4 krukväxter dött.
Jag  prövade allt när jag såg vart det bärkade hän men noooooo..de bara dissade mig totalt.
Tror inte de pallade den torra elementvärmen för jag duttade o gav näring o allt annat en krukväxt vill ha.
Nåja, det finns nya i affären så det e bara att byta ut.
Här står en av de nya i köksfönstret, ingen aning om vad det är för sort?


Imorgon ska jag kolla mitt nya schema för våren, ska bli väldans intressant o se ifall jag fått min vilja igenom..håll tummarna!!
 *jätte-nervös*

Hoppas ni har en mysig kväll..vi ska frossa i hemmagjord pizza o massa godis.
Vad ska ni ha?

Kraaaaaaaaaaam
Git.

10 kommentarer:

Angels & Roses sa...

Håller med dig och Montazami. Tofsar är fint. Har en del här hemma. Är jätte dålig på att sköta växter. Har två hemma nu, våreld? heter den nog. Den är tålig. Jag har bara siden blommor annars. Tack hihi ja om dom kunde skicka filen nån gång. Trodde den skulle komma före jul ja. Önskar dig en fin helg KRAM

emilias gömmor... sa...

Växter med tunnare blad avdunstar mer vatten, vilket är bättre att ha dom på en svalare plats, men ljust, inte direkt solljus i heller. Då är det bättre att satsa på växter med kraftigare blad om du ska ha dom i fönstret. Vad vi ska äta ikväll? Grillat och kallskuret med vitlöksbröd och sallad. Mums!
Ha en trevlig kväll på Er!/Mimmi

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag har skippat massor av krukväxter för jag har inte tid. Nu har jag någon porslinsblomma, några andra konstiga växter som jag inte vet vad de heter, fullt med pellisar i förrådet, några doftpellisar i sovrummet, några orkideer i köket, ett olivträd...ojdå det var visst fler än jag trodde...

Sitter här med magen full av pizza. Har jobbar hela dagen till sent, trist när man är alldeles solo kvist, så det blev lite si och så med lunchen. På vägen hem köpte jag en pizza. Familjen blev lite sur för de hade redan ätit och deras middag var tydlingen ingen höjdare.

Tror jag ska kika på premiären av Let's dance i kväll. Ha en mysig fredagskväll!
Kram,
Regina

bakom berget sa...

Två blommor av den sorten köpte jag på IKEA för några år sen. Jag gav fem kronor styck för dom. Nu är dom stora som......och växer som ogräs. Vattna ordentligt dom gånger du kommer ihåg det. Dom är rätt seglivade.
Lycka till med blommorna och trevlig helg!
Kram Åsa.

Smultron på ett strå sa...

Vet inte vad som händer med växter, hos mej överlever 1) orkidéer 2) fetbladiga växter. Inte ens kaktusar alltså - och det beror inte på övervattning... Åt lunch på O'Learys idag, så jag är mätt än, bara lite fredagssnask här.

Mys, tok och huset på landet ! sa...

Älskar kluriga rubriker :) man hinner filura mycke innan man börjar läsa inlägget ...

En domherre som dött, en påkörd katt, en slaktad chokladask .... hehe !! Krukväxt vare ja :)))

Ha en smarrigt mysig kväll, var så trist så jag gjorde sallad. Fick ångest i provhytten idag=sallad :(

Ha en finfin fredagkväll, kram Jessica

Livet på Berget sa...

Ja mina har då också gett upp. Eftersom julen har slängts ut så var jag och shoppade lite nya gröna växter eftersom de reade ut allt på 50%, rätt kurs tycker jag:).
Vi får se´hur länge de lever jag har inga gröna fingar.
Trevlig Helg!
Kram
/Sara

Uttan sa...

Jo då visst ryker en och annan krukväxt under vintern här också och nu har Vi haft mörkt en längre tid i storarummet pga all snö på taket.

Maria Montazami Henne gillar Jag!

Trevlig Helg!
Kram!

Caja sa...

Själv väntar jag på att mina julstjärnor ska gå den vägen...men de vill icke gå hädan...förstår inte det varför de vill leva så jä**a länge. Tycker inte om att kasta välmående blommor så de får väl stå ett bra tag till då!

Mys, mys/caja

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst är det tråkigt när de små liven lämnar oss utan att man egentligen förstår varför. ;0) När jag pysslar i min trädgård verkar jag ha hur gröna fingrar som helst men annat är det med växterna inne... Märkligt! Vi sitter också och funderar på hemgjord pizza här. Vore nog inte så tokigt!

Trevlig helg!

Kram/ Anna