söndag 18 juli 2010

Om absolut ingenting.

Vi har ju smeknamn/öknamn på de flesta av våra grannar tex: De med hunden, Fiddisch, Skitarn, Knäet, Knäets syrra, Ta-ta-ta, Di fule, Han den äckliga, De med festen mfl.
Givetvis har de döpt oss oxå och vårt nya är nog "De med gräsmattan"..
Vi har ju plockat bort poolen (eftersom ingen badade..hmm), som bekant så dör ju gräset under en pool vilket resulterade i att vi har en stoor död cirkel mitt på gräset.
Mitt nya skötebarn är nu att odla nytt gräs, det går ganska bra förutom att det finns varelser som motarbetar arbetet något-småfåglar!!
De ser gräsfröna som en festmåltid och det blev tröttsamt o lite pinsamt att springa ut o jaga bort de söta fåglarna som jag normalt sett brukar sitta o mata.
Vi kom på att om folie (mammas tips) skrämmer bort fåglar från tex körsbärsträd så borde det hjälpa även på marken.

O faktiskt så funkar det!!
Hallelulja, här ska det växa!
(Pinnar med folie, så sjukt lätt o smart!)

Idag är jag lite öm i armen, blivande maken fyllde i min tatuering igår.
Hatar läkeperioden..öm, svider o svårt att sova.
Förresten så tror jag att jag e på G in i klimakteriet!!?
Jävligt charmigt vid 37 års ålder..kul..verkligen..

4 kommentarer:

Helen sa...

Vilken tur att ni får ha gräsfrön ifred, det blir säkertjätte fint när det är klart. Jag blev lite nyfiken, vad har du för tatuering? Tror du verkligen att det är klimatriet redan? Kram/Helen

Helen sa...

Hej igen!
Vad kul. Jag tycker det är ganska vackert med lagom tatueringar. Jag har två en på ankeln och en på handleden. Lite snirkliga fåglar. Mina är också grå/svarta. Ha en fin kväll.
Kram/Helen

catthie sa...

hej hej
här får man små le :O) skulle sett dig springa och vifta bort fåglarna..hoppas ni får gräs.
Har länge funderat hur det känns den där magiska klimakteriet..har passerat dina 37 för 8 år sedan men känner inget ännu...hoppas man slipper.
allt gott till dig vännen

kram Catthie

Tina sa...

Hej vännen.
Åh, det va en smart mamma du har ;-) lycka till med ditt skötebarn.
Åh..tatta din blivande man??? Min man & jag ÄLSKAR tatueringar =) Min man har en hel del..jag har bara en ..än så länge, men skulle vilja ha en till:=)

Klimakteriet vid denna ringa ålder är INGET kul. Har de tagits prover på det så det är säkert det är det & inte en förgifning? jag drabbades nämligen av det..de sa att det måste va klimakteriet du kommit i ( är oxå 37, men då va jag bara mellan 35 & 36 ), men jag kände att det stämde inte så jag gjorde mina egna forskningar & kom fram till att min kropp behövde en jäkla dos av utrensning & efter det är jag mycket bättre!!
Bara en tanke!!

Hoppas du mår bra annars & att du har det bra. Vi har oxå dille på att döpa om folk..fniss... det är roligt att sätta passande namn på dem..hihihihi... undrar va de döpt oss till..hihihi...
Stor KRAM till dig vännen.
Keep it going girl =)
Tina