tisdag 17 november 2009

Kvällens pyssel.


Järn-ek. så vackert men ack så stickigt!


Fick denna järn-ek av min mor, eftersom jag inte är någon jul-gardin-person så gjorde jag en girlang istället med jul-tags.
Har inte bestämt mig om jag är nöjd eller ej..Har såklart gjort några kransar ikväll också och en liten julig bricka, de söta pimpade askarna har Blivande maken gjort. Han är så pysslig min älskade..
13 kommentarer:

Bianco sa...

Åh vad vackert med järnek!! Det är verkligen något som jag förknippar med jul. Nästa år ska jag ta och planera en järnek i min trädgård.
Jag tycker girlangen blev jättefin.

Roses, angels & white homes sa...

Hej! ÅH järnek?? det är sååå fint. Det är ju julens dekoration! Jätte fin vännen!! Ha en fin kväll kram

Helenas blogg sa...

hej igen=)! nej har inte vaccinerat oss nån i familjen, men vi ska så fort vi får, här i kalix är det riskgruppen och barn denna vecka fortfarande, så vi får se när man får vaccinera sig..det trappas ju upp ganska mycket, men man kan ju inte låta bli att oroa sig, så fint du pyntat...börjar klia i fingrarna för mig med=) hadé

Livet på Berget sa...

Hej där, inte hoppat ännu ser jag. Bra, det är positivt, vore hemskt tråkigt om du försvann:). Tycker du ska vara jätte nöjd med järneksdekorationen, den är jätte vacker. Härlig bricka! Vad kul att din blivande också pysslar, det blev jätte fint!
Ha en skön kväll!
Kram
/Sara

Emmas utsikt sa...

Jättefin girland. Tror den är fin utan tags också. Jag sänder dig en mail om det du frågade om. Ska bara lägga min klarvakna lilltjej... ;)

Sari sa...

Hejsan!
Vad fint det blev med järneksgirlangen!
Järnek... Vet du om den är giftig?!
Fin julbricka!
Vad kul att din blivande också pysslar!! Min är inte så pysslig av sig (händig däremot), men det verkar som om han intresserar sig för mitt pyssel mer och mer!
Ja, jag känner igen mig i det som du skriver ang. livet då och nu... Tänk, vad livet förändras när man får barn! Bara detta att någon gång få sova så länge man vill.. Vilken dröm!!
Kram Sari

Nattmia sa...

Järnek är så fnt.. Och så juligt, så du behöver verkligen inge julgardiner för det blev ju juligt ändå :-)

Kram
Mia

hemma hos lilla mej sa...

Vad fint det blev med järneken.Behövs inga gardiner.Så himla fint.Vad fin bricka.Vad skoj att din Kärlek gillar att pyssla oxå.Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~.

Vit som snö sa...

Järnek såg jättefint ut, jag tycker absolut att du ska vara nöjd! Jag tror inte det växer hos oss i norr...
Härlig bricka! Kul med en man som gillar pyssel också! Vi pysslar också ihop men då sitter han o binder flugor... han är fanatisk flugfiskare.
Kram Cilla

AkH sa...

Åh, järnek är så vackert- härligt med den mörkgröna färgen. Så fint du har gjort, roligt att pyssla tillsammans med sin kära!
Ha en härlig dag!
Anna-Karin
hemochting

minvitamin sa...

Det är ju en härlig Disney-girlang du har fått till,superfint! Ska nog köpa mej ett par handskar:) +lite järnek..Inspirationen fick jag ju gratis här hos dig.

Nina sa...

Hej... det blev väldigt fint med järnek och härlig bordsdekoration du har gjort. Ps.Tack för din åsikt om hyllan...det hjälpte min beslutsångest. Nu blir hyllan vit. Kram Nina

catthie sa...

Hej Git
så fint du har hunnit göra medans jag varit borta, har ju befunnit mig i Umeå och tagit examen i taktil massage..
kramar Catthie