fredag 27 november 2009

Kalas o Advent.


Då var 8-åringens kalas över o vi överlevde trots stressen i em.. Kvittar hur man gör så blir det alltid stressigt på slutet. Fördelen är att det var på kvällen så vi behövde inte städa oss blåa, endast skum belysning behövs så syns inte skiten :)

Imorgon, första advent..ut i garaget sen o leta upp Julpåsar, ja ni ska få se så småningom. Imorgon ska dessutom barnen sova hos mormor för jag o blivande maken ska ut o julshoppa hela dagen! Så himla mys o kul vi ska ha!! 

Hoppas ni får en mysig första advent mina bloggisar :)
Kram


5 kommentarer:

catthie sa...

Hej där låter som att ni ska få en hel mysig dag du och din blivande, här ska pysslas med barnen och fika, men måste först hinna baka..
kramar Catthie

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att kalaset blev bra.Vad mysigt att få lite egen tid medvarandra.man behöver det.Ha en mysig advetshelg kramizar Rita ♥

Roses, angels & white homes sa...

Grattis i efterskott till födelsedags barnet! Ni verkar ha haft det riktigt mysigt hörs senare kram

märta sa...

Vad mysigt att få göra något på tuman-hand.
Visst är det så att på slutet blir det alltid så stressigt, jag förstår inte att det alltid är så. Jag skjuter på mycket till det sista och så är det så mycket man vill göra.
Grattis till din vinst som du visade i förra inlägget.
Ha en skön helg!
Märta

Hanna sa...

Visst är det härligt att advent nu äntligen kommit. Men lite snö vill jag ju ha. Här i Uppland har vi blivit lovad esnö i nu iveckan som kommer. Så jag håller tummarna för det. Kram på dej