onsdag 7 oktober 2009

Roskrans.

Rosorna höll inte länge denna gången, gör ett tappert försök att rädda dem genom att torka dem i form av en krans. Givetvis kom det ett litet barn o försökte ta upp kransen o då lossnade några blad (!!), det barnet bor nu någon annanstans.. :) Ps. Ja det är min fot man skymtar nederst på bilden,kallas även storfot.

4 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Så vacker krans.....jag brukar spraya lite hårspray på rosorna så håller det lite bättre och då kanske det lilla barnet kan få flytta hem igen......:(.
Må gott!
Kram
/Sara

Emmas utsikt sa...

Den var jättefin! Kanske jag ska offra buketten jag fick av min Käre och pröva mig på det samma.

Anonym sa...

Hej min älskade.

Ska komma hem idag, längtar så efter dig och barnen (måste ju skriva så fall i fall ngt utav dom läser denna blogg!! *L*)
jaha då var det dax att inhandla nya blommor till dig, får väll se om man hittar en fin bukett nu när man snart ska köra neråtlandet igen.

Ses snart
Älskar dig

Puss /Din

Angels, roses & white homes sa...

Hej! ursäkta för att jag inte svarat tidigare! Åh så vacker roskrans! Ja nu ska vi se. Jeansen kostade 300 kr i en affär här som heter tippy! Gina?? ja undarar om dom har jeans i 40 har aldrig kollat hahha,har ju den stl själv. Åh ta det lugnt på jobbet vännen så att du inte sliter ut dig! Låter inte bra det där! Ja du vår arbetstid tar ju inte slut vi hemma dörren! Ja inte har det blivit mycket gjort! har varit lite låg men ja det hjälper ju inte att deppa! Ha det bra vi hörs mera kram