tisdag 22 september 2009

Kär i mitt kök.

Ja det är väl bara att erkänna att jag är väldigt förtjust i mitt kök, det är långt ifrån klart men enbart visionen om vad som komma skall får mig att sväva på moln! Att bara sitta i köket o drömma gör mig lyrisk... (Jag behöver helt klart komma hemifrån inser jag efter att ha läst vad jag nyss skrev...hjälp..)7 kommentarer:

Angels, roses & white homes sa...

Godmorgon! Tack visst är den fin?? Nix har inte designat den själv utan hittat en bild på en annan slags hylla som jag tyckte var läcker. Sen har jag bara ändrat lite och talat om hur det ska se ut och stl och så sen har snickaren varit underbart händig! Och pia som målat den åt mig! Dom är bara för härliga dessa människor! ÅHHHH VILKET kök du har! Snyggt med diskhon och allt! Wow riktigt shabby! Ha en fin dag kram

Livet på Berget sa...

Här har det hänt grejor, förstår att du är kär i ditt kök. Jag blev också kär i ditt kök, det är underbart! Så härligt att höra att du har så fin och omtänksam sambo:). Jätte fina krokar och tavlor, man kanske måste ta en sväng till ÖB om de har så där fina grejor.
Må gott!
Kram
/Sara

Sari sa...

Jättefint kök! Så skulle jag också vilja ha det... Men sambon skulle nog inte gå med på det...
Ha en bra dag! /Sari

Hemma på Landet sa...

Jättefint!:-)

LjuvligtLantligt sa...

Tack alla för era fina kommentarer, värmer så gott!! Känner att jag tappat gnistan lite senaste tiden men man får lite ny energi när ni tycker vi har så fint :) Tack!

Kram Git

Livet på Berget sa...

Hej
Klart du ska ha en drink om du haft en skitdag:). De piggar upp och lugnar ner. Hoppas du får en bättre morgondag!
Kram
/Sara

Angels, roses & white homes sa...

hihhi du får vänta en dag till vännen! Vi fick inte upp den för vi hade inga skruvar som passade och inte heller plugg!!MEN IMORGON SKA den upp. Jag fotar så fort jag pimpat den hihi ha en fin kväll kram