tisdag 15 september 2009

Hejhej..


Hej du, ja just du.. varför inte lämna en hälsning när du ändå kikar in hit? Jag är sååå nyfiken på vem du är... Kanske har du en egen blogg som jag kan kika in på? Men även om du är en vanlig smygtittare (som jag var förr..) så kan du skicka en liten hälsning :)
Ikväll har vi målat om vår säng-gavel och möblerat om i vårt Kärleksnäste-ni vet det där rummet som man KAN ha mys i men som man oftast bara Pratar om att man ska o sen däckar man som en fjortis på valborg..
Nåväl, bilder kommer inom kort!
Önskar alla en trevlig kväll.

3 kommentarer:

Livet på Berget sa...

Hahaha, ja du fjortis på valborg, det är jag det varje kväll.ZZZZzzzzzz man blir trött av att leva. Spännande med sängen och vad kul att ha men man som hjälper till med sådant pyssel. Håller med om att Carpe diem är liiiiite uttjatat, men kanske ni kan skriva Ljus & Kärlek på gaveln. Det är väl det man önskar sig i livet:).
Må gott!
/Sara

Livet på Berget sa...

Ja du ang. Chiliodling så är jag ju ingen expert direkt:). Har ingen aning om vilken sort som är lättast, det finns ju förodlade chilibuskar att köpa och de är säkert lättare att få frukter på. Jag tycker bara att chilifrukter är så vackert röda. Har en kryddträdgård vid mitt utekök (eller hade nu är det ju höst här i norr och kryddorna är torkade och befinner sig i skafferiet) och där hade jag även chilin, men det tog lite länge innan den växte, det var så kallt i Juni.
Må gott!
Kram
/Sara

Hanna sa...

Hej där!
Tack för titten hos mig!!
Kul oxå att du vill följa min blogg :D

Du har en fin blogg, och fint hemma! Sambon verkar vara riktigt händig... tänkte på köket :P Hur snyggt som helst!

Ha d gott!
Kram Hanna